Synkroniser innstillinger med iCloud
Synkroniser innstillinger med iCloud
Slå på iCloud-synk for å holde kompatible Weather Fusion-innstillinger like på enheter som er logget på den samme iCloud-kontoen. Bruk Sikkerhetskopier stasjonsdata for å flytte den lokale observasjonsdatabasen mellom enheter.
Slå synkronisering på eller av
- På iPhone og iPad åpner du Innstillinger og slår iCloud-synk på eller av.
- På macOS åpner du Innstillinger › iCloud-synk og slår deretter iCloud-synk på eller av.
Når synkronisering er slått på, utveksler Weather Fusion støttede verdier for leverandør, stasjon, måleenheter, dashbordoppsett, fargepalett og andre kompatible appinnstillinger via iCloud. Visningsmodusen System, Lys eller Mørk velges fortsatt separat på hver enhet, og .wfdb-pakkene for stasjonene forblir lokale.
Gi den andre enheten tid til å motta endringene. La Weather Fusion være åpen en kort stund på begge enhetene, og kontroller at begge er logget på den riktige iCloud-kontoen.
Hvis du slår av synkronisering, beholdes de lokale innstillingene som allerede er tatt i bruk, og enheten slutter å utveksle innstillinger fremover. Bruk Sikkerhetskopier stasjonsdata for observasjoner, og autoriser leverandøren på nytt når en leverandør krever en egen økt på hver enhet.